0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Розвиваючі іграшки для дітей-час вчитися і розвиватися
Вступ до лав першокласників або в групу садка – це важливий період в житті дитини, етап, з якого починається дорослішання, який вимагає виконання певних правил. Як допомогти дитині пристосуватися до нового етапу життя? Це можна зробити за допомогою розвиваючих іграшок, які будуть розвивати саме ті якості та вміння, які стануть в нагоді дитині під час навчання.
детальніше
Майстер-класи вихідного дня в магазині Лоло Чернігів, Масани
Майстер класи вихідного дня в магазині Лоло на Масанах, Чернігів. Місце проведення-магазин ЛОЛО вул. Незалежності, 15
детальніше
Як вибрати дитячий надувний круг, басейн, матрац та інші аксесуари для плавання?
З приходом літа багато мам і тат разом з дітками відправляються на природу до водойми – на річку, до озера або на море. Що потрібно взяти з собою, щоб відпочинок на воді став ще цікавіше і був повністю безпечним для дитини? Звичайно ж, потрібно подбати про надувному колі або іншому пристосуванні для плавання. Не знаєте, як правильно вибрати дитячий надувний круг, нарукавники, басейн? Тоді наша стаття для вас!
детальніше
Майстер-класи дитячої творчості в магазині ЛОЛО на Масанах
З настанням літніх канікул турботливі батьки намагаються таким чином організувати і розподілити вільний час дитини, щоб він провів його і весело, і захоплююче, і отримав нові навички, пізнання, розширив кругозір і потренував свій творчий потенціал, познайомився з новими дітьми.
детальніше
Як вибрати дитячий велосипед, самокат, скейт?
По закінченню зимового періоду, діти, незалежно від віку, чекають перших теплих днів, щоб погуляти на свіжому повітрі, адже після затяжної зими дитячий організм вимагає активності, руху. Забезпечити активне дозвілля дитині можна, купивши транспортний засіб – велосипед, самокат, ролики або скейт.
детальніше
Яку брязкальце вибрати для новонародженого?
Брязкальце - це одна з найперших дитячих іграшок. Вона вчить малюка сприймати інформацію не тільки візуально, але і на слух, стимулюючи психоемоційний і загальний фізичний розвиток дитини. Саме тому варто дуже ретельно вибирати такі дитячі аксесуари. Вони обов'язково повинні бути виготовлені з якісного і безпечного матеріалу. Як вибрати брязкальця для новонародженого? Саме про це ми розповімо в нашій новій статті.
детальніше
Який матрац вибрати для новонародженого?
Всі батьки намагаються докласти максимум зусиль, щоб створити для свого малюка комфортні умови. Дитяче ліжечко - це місце, де малюк проводить досить багато часу, тому потрібно знати, який матрац вибрати для новонародженого. Вдало підібраний дитячий матрацик - це запорука якісного сну і, відповідно, гарного настрою не тільки дитини, але і його мами і тата.
детальніше
Як привчити дитину до порядку?
Прибирання в будинку - це робота, яку мамі доводиться виконувати кожен день. А іноді і по кілька разів на день, якщо в сім'ї є маленькі діти. Молодим батькам було б набагато легше підтримувати будинок в порядку, якби їм вдалося привчити дитину до чистоти. Про те, як це зробити, читайте в нашій статті.
детальніше
Як купати малюка?
Купання немовляти - невід'ємний атрибут догляду за новонародженим. Тому молодим батькам потрібно навчитися підбирати потрібну температуру води, вибрати якісну ванночку і хороші засоби по догляду за дитиною, а також знайти відповіді на головні питання: як часто і як правильно купати немовля? У цьому мамам і татам може допомогти наша стаття. У ній ми і постараємося відкрити маленькі секрети купання новонароджених, які допоможуть перетворити цей процес в захоплюючу гру.
детальніше
Як вибрати ходунки для немовляти?
Ходунки - потрібний аксесуар для правильного розвитку дитини, який легко захопить його в цікаву гру, допоможе навчитися стояти і ходити, зміцнить м'язи. Сучасний асортимент дитячих товарів пропонує широкий вибір подібних аксесуарів, тому багатьом батькам нелегко вирішити, які ходунки вибрати дитині. Якщо зараз ви теж шукаєте відповідь на це питання, рекомендуємо вам ознайомитися з нашою статтею. У ній ми розповімо про основні види ходунків і про особливості їх вибору.
детальніше