0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Як вибрати ходунки для немовляти?
Ходунки - потрібний аксесуар для правильного розвитку дитини, який легко захопить його в цікаву гру, допоможе навчитися стояти і ходити, зміцнить м'язи. Сучасний асортимент дитячих товарів пропонує широкий вибір подібних аксесуарів, тому багатьом батькам нелегко вирішити, які ходунки вибрати дитині. Якщо зараз ви теж шукаєте відповідь на це питання, рекомендуємо вам ознайомитися з нашою статтею. У ній ми розповімо про основні види ходунків і про особливості їх вибору.
детальніше
Як зберігати іграшки?
Як зберігати іграшки? Це питання виникає у всіх молодих сімей. І звертати увагу варто не тільки на естетичну сторону питання, але і на практичну. Адже від чистоти в дитячій кімнаті залежить і здоров'я малюка.
детальніше
Кращі дитячі Горщики
На думку психологів, найкраще привчати малюка до горщика у віці від 18 до 24 місяців. В цей час у дитини з'являється усвідомлений рефлекс. Для того, щоб звикання проходило якомога легше, краще вибирати класичні моделі. В такому випадку, малюкові буде простіше зрозуміти, для чого потрібен цей предмет. Але в магазинах товарів для дітей дуже багато різних варіантів. Як правильно вибрати дитячий горщик – саме про це ми розповімо в нашій статті.
детальніше
Як вибрати нічник для дитини?
Світильник - невід'ємний атрибут дитячої кімнати. Дитина може боятися темряви через що він починає плакати, кричати, стає неспокійним. У таких ситуаціях психологи рекомендують встановити в кімнаті нічник. Сучасний ринок товарів пропонує найширший асортимент бра, тому питання, який нічник вибрати для дитини, стає актуальним для багатьох батьків.
детальніше
Подарунок дитині на 6 років
У 6 років діти активно готуються до нового етапу у своєму житті-до школи. В цей час дитина вчиться дисципліні, зібраності, активно розвивається і інтегрується в соціум. Тому підходити до питання, що подарувати дитині на 6 років, потрібно дуже ретельно, адже шестирічні малюки вже помітно відрізняються від діток 4-5 років, і іграшки, якими вони цікавилися ще рік тому, вже будуть їм не цікаві.
детальніше
Відкриття нового магазину Лоло на Масанах
Відкривається новий дитячий магазин ЛОЛО в районі Масани! Святкове відкриття відбудеться 3-го лютого 2019 р.за адресою вул. Незалежності, 15. У програмі урочистості будуть аніматори, розіграш призів, кріошоу, фотозона, кульки та багато інших розваг.
детальніше
Ниблер для дітей. Що це?
Якщо ваш малюк досить підріс для того, щоб їсти різні пюре, він з радістю пробує на смак нову їжу, значить, пора потроху привчати його до «дорослої» їжі. Важливо тільки, щоб дитинка навчився добре прожовувати тверду їжу. У вирішенні цього питання вам допоможе ниблер. Можливо, для когось це слово зовсім нове, тому відразу виникає ряд питань: що таке ніблер для годування? як ним користуватися? з якого віку краще його використовувати? На ці багато інших подібних питань ми постараємося відповісти в нашій статті.
детальніше
Яку ванночку вибрати для новонародженого?
Сьогодні в дитячих магазинах можна знайти достаток різних товарів. Як молодим батькам не розгубитися і вибрати саме те, що підійде для їхньої дитини якнайкраще? Тут важливо розбиратися в нюансах кожного аксесуара. Ну, а щоб вибір ванночки для купання не став справжнім випробуванням, рекомендуємо вам прочитати нашу статтю, де ми розповімо, яку дитячу ванночку вибрати для новонародженого.
детальніше
Стільчик для годування. Який вибрати?
Від того, який ви виберете стільчик для годування, багато в чому може залежати апетит малюка. Адже для маленького чоловічка важливо відчувати себе комфортно у всіх умовах. Якщо ви ще не знаєте, як вибрати стільчик для годування, рекомендуємо вам прочитати нашу статтю. У ній ми спробуємо детально розповісти, які бувають Стільчики і на що варто звертати увагу при здійсненні покупки.
детальніше
Як утеплити дитячу коляску?
Коли в родині народжується малюк, має бути чимало покупок. І одна з найбільших і важливих – це придбання коляски. Вибираючи її, необхідно враховувати багато різних моментів: підібрати відповідний діаметр коліс, додаткові аксесуари, якісну підвіску і шасі, вибрати модель з хорошою оббивкою і так далі. Нюансів так багато, що молоді батьки про один з них часто забувають. А саме про те, як вони будуть використовувати коляску в холодну пору року.
детальніше