0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Термін придатності підгузників
Чи мають підгузники термін придатності? Якщо так, то який термін придатності у підгузників? Як їх правильно зберігати? Часто на ці питання молоді батьки не знають відповідей. Тому ми вирішили написати невелику статтю, в якій постараємося пояснити з чого виготовляють предмети дитячої гігієни, протягом якого часу їх можна зберігати і як це правильно робити.
детальніше
Як прикрасити ялинку на Новий рік 2019?
Останні тижні грудня завжди сповнені приємних клопотів і суєти, адже попереду один з найбільш довгоочікуваних, улюблених свят для дітей і дорослих Новий рік, який неможливо собі уявити без красивої ялинки. Пухнасте, зелене дерево це основний аксесуар новорічних свят, який несе в собі доброту, тепло, диво, тому одним з хвилюючих питань є "Як прикрасити ялинку в 2019"?
детальніше
Подарунок дитині на 5 років
5 років-особливий вік для дитини. Переступивши цю позначку, малюк стає більш тямущим, ніж в 3-4 роки, тому до вибору іграшок він ставиться набагато ретельніше. Вибираючи подарунок дитині на 5 років хлопчикові або дівчинці, потрібно керуватися його інтересами, уподобаннями.
детальніше
Подарунок дитині на 4 роки
День народження для дитини - це особливе свято, яке він чекає з величезним трепетом і надією. У цей день малюк буде в центрі уваги, всі Йому будуть дарувати подарунки. Якщо у вашій родині наближається світле свято дитячого дня народження, тоді ви, напевно, вже шукаєте, що подарувати дитині на 4 роки. Вибираючи презент чотирирічному імениннику, потрібно взяти до уваги той факт, що в цьому віці дитина вже не захоче грати з зовсім простими іграшками. Але при цьому ігри все також важливі для нього, як і один-два роки тому.
детальніше
Дитячі настільні ігри: у чому користь і як вибрати гру?
Майже у кожного в дитинстві були настільні ігри, за якими проводилося безліч вечорів. Ці години в той час були найщасливішими і, мабуть, кожен згадує їх з теплотою. Адже як було здорово зібратися в колі сім'ї або друзів і зіграти в одну з улюблених настілок.
детальніше
Подарунок дитині на 2 роки
У 2 роки дитина активно пізнає навколишній світ за допомогою гри. У цьому віці для малюка потрібно підбирати яскраві і красиві іграшки, які будуть привертати його увагу. У той же час важливо, щоб гра виконувала дидактичну функцію, сприяла фізичному та інтелектуальному розвитку дворічної дитини. Саме цим критеріям повинен відповідати подарунок дитині на 2 роки.
детальніше
Які підгузники краще?
Зараз на ринку присутні одноразові підгузники різних компаній і торгових марок. З одного боку це добре, так як батьки можуть вибрати для своєї дитини найбільш підходящу модель підгузника як за якістю, функціональності і зручності, так і за ціною. Але з іншого боку, молодим батькам складно розібратися, який підгузник вибрати для свого малюка, якими критеріями керуватися при виборі.
детальніше
Ігри та іграшки для малюків різного віку
Всім батькам знайома ситуація, коли, заходячи в магазин іграшок, хочеться купити своєму коханому малюку якомога більше яскравих красивих іграшок. Але чи варто купувати все без розбору? І чи так цікаві будуть іграшки дитині, як вам здається? Про це безумовно необхідно задуматися. Адже іграшка, куплена дитині не за віком, буде не тільки йому нецікава, а навіть ризикує бути просто зламаною в перший же день.
детальніше
Які Дитячі коляски краще?
Ось вже питання, на який неможливо дати однозначну відповідь. А все тому, що на сучасному ринку дитячих товарів така безліч всіляких колясок, що їх навіть перерахувати важко. До того ж переваги у батьків різняться, одна і та ж коляска може повністю влаштовувати одних, і бути абсолютно незручною у використанні для інших. Але якщо вже у вас виникла потреба в придбанні дитячої коляски, доведеться все-таки визначатися з вибором. А ми Вам в цьому допоможемо, описавши в одній статті всі переваги і недоліки існуючих моделей.
детальніше
Де купити і як вибрати дитяче автокрісло?
У сучасному світі автомобіль вже давно перестав бути розкішшю, а став просто комфортним засобом пересування. Тому безліч молодих сімей є щасливими власниками такого засобу. А коли в родині з'являється маленька дитина, неодмінно виникає питання його безпеки під час пересування в автомобілі, адже для звичайних штатних ременів безпеки малюк ще занадто малий. В такому випадку рекомендується купувати дитяче автомобільне крісло вже з найперших днів життя малюка.
детальніше