0
Ваш кошик порожній!

Ви ще не вибрали жодного товару.

Статті

Що краще шезлонг або гойдалка?
Відмінностей між шезлонгом і гойдалками практично немає. Одні батьки хочуть купити шезлонг дитячий, інші ж навпаки, вибирають для свого чада гойдалки. Вибираючи той чи інший продукт, слід ознайомитися з характеристиками і особливостями моделей.
детальніше
Дитяче автокрісло - запорука безпеки в дорозі.
Дитяче автокрісло - це не престиж і не показник стану. Це, перш за все безпека вашої дитини. Тому якщо ви хочете купити автокрісло, ознайомтеся з усіма нюансами і аспектами, які допоможуть вибрати правильну модель.
детальніше
Як вибрати дитячий велосипед?
Якщо у вашій родині підростає маленька дитина, обов'язково прийде той час, коли вам не обійтися без дитячого велосипеда. Це не просто улюблена забава всіх без винятку діточок, а й корисне для фізичного розвитку проведення часу. Але як же вибрати велосипед, якщо ви ніколи не стикалися з подібною покупкою? Це зовсім не складно, але при виборі ви повинні обов'язково враховувати деякі моменти.
детальніше
Як правильно вибрати коляску для малюка?
Купівля дитячої коляски - відповідальне завдання для мам і тат. Саме від неї залежить нормальний розвиток і зростання немовляти — в колясці малюк здійснює прогулянки, з неї пізнає навколишній світ і проводить час на свіжому повітрі.
детальніше